Over mij

Welkom in de wereld van schoonheid, welkom bij Ursula’s Beauty Salon! Mijn naam is Ursula Loeffen en ik heb altijd gedroomd van een eigen schoonheidssalon! 

Begin 2019 heb ik eindelijk de stap gezet om de opleiding schoonheidsspecialiste bij Instituut Penso te volgen. Een half jaar later heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste in ontvangst mogen nemen en sinds november 2019 sta ik ingeschreven als schoonheidsspecialiste!

Daarnaast ben ik aangesloten bij de ANBOS, zodat u verzekerd bent van een professionele behandeling! Vanaf eind 2021 ben ik ook Allround PMU Specialist, sta ik geregistreerd bij Veilige PMU en is mijn salon GGD gecertificeerd.

Zijn de toekomstplannen dan klaar? Nee! In de schoonheidsbranche kun je namelijk zo veel mooie en bijzondere dingen doen voor mensen, dat ik mijn expertises nog verder zal uitbreiden. Ik zal je hier uiteraard van op de hoogte houden via social media! Of nog beter, persoonlijk, in de salon 

Wil je meer weten over mijn salon? Kijk dan verder! Heb je interesse in een lekkere behandeling? Laat het mij weten. Ik ben zeer flexibel met werktijden en behandelingen!

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen. Ik probeer binnen een dag te reageren.

Sluiting

Helaas is het niet meer mogelijk om een reservering te plaatsen. Zie het bericht op de homepage voor meer informatie.