Powder brows

Is het voor jou ook elke dag weer tijdrovend om jouw wenkbrauwen perfect in shape te krijgen? Je dag begint al met een zware taak en dan moet je dag nog beginnen! Bij Ursula’s Beauty Salon is dat verleden tijd.

Powderbrows

Met powderbrows stap je je bed uit en ze zijn perfect. Heel natuurlijk, alsof ze met een poeder zijn aangezet. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je wenkbrauwen ongelijk zitten of dat de één donkerder is dan de ander. Kale plekjes zijn opgevuld en de vorm en kleur passen perfect bij jouw gezicht. Heerlijk wakker worden, geen stress meer om op tijd de deur uit te komen en je ziet er altijd mooi en verzorgd uit.

De behandeling

Iedere behandeling bij mij in de salon start altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen in kaart gebracht.

Vervolgens wordt de vorm van de nieuwe wenkbrauw bepaald. We houden rekening met de ogen, neus, oren, lippen en voorhoofd. Zo krijg je altijd de wenkbrauw die bij je past. Er wordt rekening gehouden met de anatomie van het gezicht. D.m.v. browmapping teken ik het kader van de wenkbrauw. Vervolgens kun je dit model bekijken, bespreken we het en passen het aan totdat je helemaal tevreden bent met de nieuwe vorm. Daarnaast is het uittekenen van de nieuwe wenkbrauw ook essentieel om ervoor te zorgen dat ze symmetrisch worden aangebracht.

Door naar de kleur van de huid, het haar en de persoonlijke wensen te kijken bepalen we de kleur van het pigment. Pas als je helemaal tevreden bent kunnen we beginnen met het pigmenteren in de huid.

De totale behandeling duurt gemiddeld 3,5 uur. Direct na de behandeling zal de huid roodheid vertonen van de impact. Dit verdwijnt gemiddeld binnen een dag. Als de behandeling klaar is worden de wenkbrauwen schoongemaakt en worden er weer foto’s gemaakt. Tevens zullen de wenkbrauwen worden behandeld met een nazorgproduct. Uitvoerig wordt de nazorg besproken en krijg je een tasje mee met instructies en producten voor thuis. Na 6-8 weken kom je terug voor de nabehandeling.

DE TOUCH-UP BEHANDELING

Na ongeveer 6 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. Het resultaat van de eerste sessie zal ongeveer 70% vervagen. Om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal zichtbaar is, is een touch-up behandeling noodzakelijk. Na deze tweede behandeling zal 80% van de initiële behandeling het eindresultaat zijn en blijven. Zonder deze touch-up behandeling zal het resultaat van de powderbrows maar maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de touch-up behandeling is dit verlengd tot 1 – 2 jaar*.

* De resultaten van de behandeling verschilt per huidtype. Bij een vette huid zal een touch-up sneller nodig zijn of er zal eventueel een extra derde touch-up geboekt moeten worden.

Nazorg instructies

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen raadt Ursula’s Beauty Salon de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

  • Na de behandeling ontstaan er hele kleine korreltjes op de huid, dit is normaal en zijn minuscule schilfers. Trek niet aan deze schilfers maar laat de huid dit zelf afstoten, zo voorkom je een litteken en het meetrekken van pigment wat in de huid zit.
  • De eerste 10 dagen geen make-up bij de behandelde plek aanbrengen.
  • De permanente make-up dient 10 dagen droog te worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica.
  • U mag gedurende 4 tot 7 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
  • Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloor zwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
  • Raak de permanente make-up niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
  • Stel de gepigmenteerde huid niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de permanente make-up altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen (minimaal factor 50).
  • Draag geen pleisters of verband over de medische pigmentatie of permanente make-up.
  • Draag bij een medische pigmentatie geen strakke of vuile kleding op de wond.
  • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts

Prijzen

SPMU – Powderbrows – € 299

Touch up binnen 12 maanden – € 175

Touch up binnen 24 maanden – € 210

Intake formulier

Er zijn strenge regel- en wetgeving verbonden aan het zetten van permanente make up. Daarom verzoek ik u om het intake formulier in te vullen en naar mij te mailen. 

Sluiting

Helaas is het niet meer mogelijk om een reservering te plaatsen. Zie het bericht op de homepage voor meer informatie.